Who We Are

Langham Partnership is an evangelical global fellowship working in pursuit of the vision entrusted to John Stott—to raise up a new generation of biblical leaders for growth with depth in the global church.

yellow-donate

We exist to equip churches for mission and maturity.

Langham Partnership is a global fellowship working in pursuit of the vision God entrusted to its founder, John Stott, to strengthen the growth of the church in maturity and Christlikeness through raising the standards of biblical preaching and teaching. The name “Langham” comes from All Souls Church, Langham Place, in London UK, where John Stott ministered for nearly 60 years. Learn more about our history.

1Langham strengthens the ministry of God’s Word in more than 130 countries.

Three distinct but integrated ministries, Langham PreachingLangham Literature, and Langham Scholarsserve strategically together to train and provide resources to pastors, leaders, and scholars, all towards helping Christians understand and apply the Scriptures and grow in Christlikeness.

2Langham is a global movement of partners committed to common vision, mission and values.

Langham Partnership has bound together six national partners committed to a common vision, mission, statement of faith and values.  The partners are: AustraliaCanadaHong KongNew Zealand, the UK and Ireland, and the USA.  Under God’s blessing and guidance, however, a steadily growing number of indigenous Langham movements are being embraced as full national partners. Langham Partnership is global and interdenominational, serving in and supported by a growing community of countries in every continent.

A szerencsejáték típusai
Mit tudsz a kaszinójátékokról? A kezdők számára nehéz lehet eldönteni, hogy melyik játékot játsszák, mivel a szerencsejátékok abszolút minden ízlésnek megfelelnek. Ha szeretnél ingyenes online kaszinójátékokat játszani, de még nincs tapasztalatod, ez az információ hasznos lesz számodra. Minden szintnek vannak játékok, legyen szó akár kezdőről, akár profiról.

Ebben az informatív cikkben többet megtudhat a legjobb online kaszinó játékok. Csapatunk gondosan felkutatta a legjobb online kaszinójátékokat. De győződjön meg róla, hogy felelősségteljesen és fegyelmezetten játszik online.
Nyerőgépek
A kaszinójátékok mindenféle formában és méretben léteznek. Ma az elkötelezett játékosok izgalmas videojátékok, klasszikus asztali és kártyajátékok, valamint sportfogadások közül választhatnak. A valódi pénz nélküli kaszinójátékok, különösen a félkarú banditák, izgalmakat, színvonalas szórakozást és tökéletes megoldást kínálnak az unalom ellen.

Rulett
A regisztráció nélküli online kaszinójátékok közé tartozik a klasszikus rulett is. Ez a szerencsejáték bármelyik szerencsejáték-intézetben megtalálható, legyen az egy virtuális játéktár vagy egy szárazföldi kaszinó valahol Las Vegasban vagy Curacaóban. Az olyan ingyenes online kaszinójátékok, mint a rulett, lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kanapén heverészve elveszítsd a kapcsolatot a valósággal.

A játék lényege, hogy megtippeljük, melyik lyukat találja el a forgó kerékben az a golyó, amelyet a krupié a kerékbe dob. Számos játék közül választhat, többek között európai, francia, amerikai, villám- és gyorsrulett. Ha szeretne ingyenesen rulettezni, látogasson el weboldalunk erre a célra fenntartott oldalára, ahol további információkat talál erről a játékról.

Black Jack
Az egyik legnépszerűbb online játék regisztráció nélkül a klasszikus blackjack. A blackjack egyszerű szabályai miatt ideális a tapasztalatlan játékosok számára. Ahhoz, hogy ingyenesen játszhasson a népszerű, befizetés nélküli blackjack játékokkal, bizonyos ösztönnel és fegyelemmel kell rendelkeznie, hogy megtanulja a stratégiai játékokat, és növelje a nyerési esélyeit. Nincs szükség különleges készségekre vagy tapasztalatra.

A cél az, hogy minél közelebb kerüljünk a 21-hez. A játékot nem az asztalnál ülő résztvevők ellen játsszák, hanem egy krupié ellen, aki a számítógép ellen játszik, ha nem akarsz kimenni szórakozni.

Baccarat
A baccarat kétségkívül az egyik legjobb online kaszinójáték a világon. Lelkes játékosok milliói részesítik előnyben a klasszikus szerencsejátékot a többivel szemben. Ahogy azt gondolnád, a baccarat nem véletlenül az egyik legjobb online kaszinójáték. Igazi izgalmat kínál, akár azonnali játékban, akár élő osztó formátumban.

A fogadási lehetőségeket a virtuális játékasztalon láthatja. Válassza ki az érme címletét, válassza ki a pörgetési tétet, és kezdjen el játszani.

Póker
Ha érdeklődik az ingyenes online kaszinójátékok iránt, akkor bizonyára tudja, hogy a póker a klasszikus asztali és kártyajátékok közül a legnépszerűbbnek számít. Elkötelezett játékosok milliói még valódi pénzt is keresnek a népszerű készpénzes játékkal. Az ingyenes online kaszinójátékok közül a póker a legösszetettebb szabályokkal rendelkező játék. A siker ebben a népszerű szerencsejátékban önfegyelmet, türelmet, figyelmet és ügyességet igényel.

A póker egycsomagos játék, de a mai eladók más új lehetőségeket is kínálnak. A póker a szerencsejáték világában a legtöbb játékos számára kétcsomagos játékká fejlődött, de ez nem változtatja meg a játék értelmét.